AMPLIACIÓ HOTEL CAN XIQUET. CANTALLOPS (2014)
Projecte i activitat
En col·laboració amb Joan Antoni Rodeja, arquitecte

S’amplia l’hotel Can Xiquet existent, amb una edificació aïllada i independent de l’original.

Aquest edifici està format per dos volums: la planta baixa és un volum allargat que s’adapta al terreny i la planta primera es troba més enretirat, respecte planta baixa, i de forma més rectangular.

La planta baixa són dos prismes que s’interseccionen amb angle no perpendicular. La branca de més a l’est s’hi ubiquen la sala de congressos o meetings que es pot subdividir en tres sales, també hi disposa d’una sala de jocs i els accessos. La branca de més a l’oest s’hi distribueixen 10 habitacions i els banys. La planta primera està formada per una sala gran pel menjador amb la zona de cuina i el nucli d’accessos amb vistes a la plana de l’Empordà. Exteriorment s’habilita una gran terrassa que comunica amb la sala-menjador.

Disseny Dani Bertran