M. Mercè Oriol, arquitecta

Maria Mercè Oriol, nascuda a Figueres, arquitecta des del 2008 (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona), durant els seus estudis d’arquitectura ha estat becada tant pel Ministeri d’Educació com per la Universitat i va estar col·laborant amb l’arquitecte Jaume Torrent des del 2001 fins el 2010. En formació continua, realitza Cursos del Col·legi d’Arquitectes tant en l’àmbit de l’Arquitectura com de l’Urbanisme. És Membre de l’Associació per a la Defensa i Difusió del Patrimoni Arquitectònic des del 2008, Membre de la Junta del Patronat de la Catequística (entitat cultural) de Figueres des del 2015 i Membre de la Comissió del Col·legi d’Arquitectes de la Delegació de l’Alt Empordà des del 2016. Membre de la Junta del Col.legi d’Arquitectes de Catalunya a Girona des del 2018.


Àngel Fibla, arquitecte

Àngel Fibla, arquitecte des del 1992 (Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona), va formar despatx a Barcelona amb els arquitectes Jordi Fossas i Rafael Soto durant el període 1984-2016, desenvolupant la seva activitat en gairebé tots els camps de l’arquitectura i l’urbanisme, amb els que va obtenir 3 primers premis en diversos concursos públics i privats i va col·laborar puntualment amb els despatxos de Jordi Garcés, Enric Sòria, Jaume Bach, Gabriel Mora, Carles Teixidó, Álvaro Siza, Jaume Torrent, entre d’altres. Va ser membre de la Comissió de Patrimoni de l’Ajuntament de Cardedeu (1999-2006), Membre del Grup de Treball de Garraf-Sitges (2001-2005), Membre de la Comissió Tècnica dels seguiment del POUM a Garraf-Sitges (2016), Membre de l’AADIPA des del 1999 i Membre de la Comissió Tècnica del seguiment del POUM de Figueres (des del 2017).


Naiara Aldamiz-Echevarria, arquitecta tècnica

Naiara Aldamiz-Echevarria, veïna d’Empuriabrava, graduada en Ciències i Tecnologies de l’Edificació des del 2011 (Escola Politècnica Superior de Edificació de Barcelona). Ha realitzat col·laboracions en diferents despatxos d’arquitectura a Barcelona i Alt Empordà. Ha cursat el nivell bàsic i intermig de Revit al 2016-2017.


Carles Fernández, arquitecte

Carles Fernández, arquitecte des del 2012 per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallés realitzant intercanvis a Escola Da Cidade (São Paulo) i AUTH (Tessalònica). Ha realitzat col·laboracions en els despatxos d’arquitectura de Lluis Gratacós, AD-HOC Arquitectes i Constant Arquitectura. Voluntari en la organització de diversos anys del 48h Open House de Barcelona des de la seva primera edició.


Sara Palmada, arquitecta

Sara Palmada, arquitecta des del 2018 (Escola Politècnica Superior de Girona), durant els seus estudis d’arquitectura va estar col·laborant amb un parell d’arquitectes des de 2016 fins 2018.